Hobbydingen 2019

Hobbydingen 2019

Het einde van dit jaar is bijna daar en daarom is het tijd om terug te kijken op 2019. Hieronder zie je een collage van de meeste gelikete foto’s op Instagram. Uit deze foto’s wordt wel duidelijk wat onze favoriete kleuren zijn πŸ™‚ . In de collage zie je verschillende projecten. Linksboven zie je de Meraki Shawl, een Tunische gehaakte omslagdoek. Het haakpatroon zal volgend jaar gepubliceerd worden. Daarna volgen de mooie granny squares voor de Nature’s Walk Blanket CAL die Ingrid maakte. Links van het midden zie je de Cross Stitch Cowl die Marjan ontwierp voor Simply Crochet Issue 92. Ook de wandhanger met verschillende steken zie je twee keer terugkomen in deze collage. Op de laatste twee foto’s zie je kleurrijke bolletjes op de Kreadoe en een mooie mandala. Een leuk overzicht van 2019! Lees verder om meer te weten te komen over ons 2019…

2019 stond voor ons in het teken van…

Mooie garens

Dit jaar kregen wij de kans om weer een aantal nieuwe garens uit te proberen. We gingen onder andere aan de slag met Katia Cotton Merino Craft. De kleuren van dit garen zijn zo mooi! Ook is het garen lekker zacht en dus perfect voor een gebreide sjaal.

Breipatroon Colorful Stripes Col Sjaal - Hobbydingen.com

Voor de nieuwe crochet along ging Marjan aan de slag met Scheepjes Chunky Monkey. Een dikker garen van acryl met een lichte glans. Perfect voor bijvoorbeeld een deken of warme accessoires.

Een deken haken met The Year of Squares Crochet Along - Hobbydingen.com

Nieuwe haakpatronen

In 2019 hebben we weer een heleboel haakpatronen ontworpen voor Hobbydingen, Aan de Haak en Breiclub.Β Een aantal van onze favoriete haakpatronen zijn de planten mandjes, gehaakte doekjes, hoes voor de warmwaterkruik en het telefoonhoesje. Deze haakpatronen vind je op Ravelry en LoveCrafts.

Nieuwe breipatronen

Dit jaar ontwierpen we ook twee leuke breipatronen, de Stay Comfy Hoofdband en de Colorful Stripes Col Sjaal.

Breipatroon Stay Comfy Hoofdband - Hobbydingen.com

Nog meer leuke projecten

Op Instagram zag je dit jaar veel haakprojecten voorbij komen, waaronder de Nature’s Walk Blanket CAL. Ingrid haakte allemaal granny squares en maakte daarmee deze prachtige deken! Naast deze mooie deken mag een foto van de schattige gehaakte cactus familie natuurlijk niet ontbreken!

Nature's Walk Blanket Crochet Along - Hobbydingen.com

Gehaakte Cactus - Hobbydingen.com

Het nieuwe jaar

Voor volgend jaar staan er weer een aantal leuke patronen en projecten op de planning. We starten op 1 januari 2020 met het eerste deel van The Year of Squares Crochet Along. Haak jij ook mee?

Deken haken met Year of Squares Crochet Along 2020 - Hobbydingen.com

Wij wensen jou een creatief nieuw jaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze avonturen in 2020. Wij kijken er naar uit!

Ingrid & Marjan

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *