Year of Squares - Crochet Along

Deken haken met Year of Squares Crochet Along 2020 - Hobbydingen.com

Wil jij beginnen aan een nieuw haakproject? The Year of Squares Crochet Along is gestart op 1 januari 2020! De haakpatronen voor deze crochet along zijn ontworpen door Marjan van Hobbydingen. Elke maand van 2020 zullen we het haakpatroon voor een vierkant publiceren. Met dit project ga je 12 vierkanten haken en een mooie deken maken! Op deze pagina vind je alle informatie over het haakproject en linkjes naar de websites voor de haakpatronen.

The Year of Squares

In 2020 zullen we 12 haakpatronen voor vierkanten publiceren. Elke maand wordt er een nieuw haakpatroon gedeeld. Alle vierkanten zijn 30x30cm en gemaakt met verschillende haaksteken. Na 12 maanden vormen de vierkanten samen een prachtige deken.

Benodigdheden

Voor de deken gebruik ik Scheepjes Chunky Monkey Mid Grey 1099 (100% premium acryl, 100g/116m, voor haaknaald 5.0mm). Per vierkant wordt er ongeveer 1 bol garen gebruikt. Voor het aan elkaar haken van de deken en het haken van de rand zullen ongeveer 4 bollen nodig zijn. Dat is een totaal van 16 bollen garen. Gedetailleerde informatie over de hoeveelheid garen zal bij elk haakpatroon vermeld worden. Naast het garen heb je ook een haaknaald, stopnaald, schaar en materialen voor het blocken van de vierkanten nodig.

Een deken haken met The Year of Squares Crochet Along - Hobbydingen.com

De Haakpatronen

Elk haakpatroon wordt op de eerste dag van de maand gepubliceerd. Het haakpatroon voor het aan elkaar haken van de vierkanten en de rand van de deken zal verschijnen op 31 december 2020. Alle haakpatronen zullen te vinden zijn via Ravelry en LoveCrafts.

Het haakpatroon voor elk vierkant zal de eerste 48 uur GRATIS zijn. Dus download het patroon snel of voeg het patroon toe aan je Ravelry bibliotheek! Na 48 uur zal er voor elk haakpatroon een klein bedrag gevraagd worden.

Je kunt ook het Year of Squares E-book kopen. Het E-book is 50% goedkoper dan alle losse patronen. Dit E-book bevat alle informatie over het haakproject en gedetailleerde informatie voor elk vierkant. Het haakpatroon voor elk vierkant wordt op de eerste van elke maand toegevoegd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe haakpatronen.

Deel jouw vierkanten!

Ik kan niet wachten om jullie creaties te zien! Deel jouw foto’s met #hobbydingen en #yearofsquares op social media! Of klik hier om lid te worden van The Year of Squares Facebook groep.

Veel haakplezier!

Marjan

Welkom!

Ingrid & Marjan - Hobbydingen.com

Wij zijn Ingrid & Marjan en wij houden van haken, breien en creatief bezig zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente blogs

Zoeken: