Year of Squares - Crochet Along

Deken haken met Year of Squares Crochet Along 2020 - Hobbydingen.com

Wil jij beginnen aan een nieuw haakproject? The Year of Squares Crochet Along is gestart op 1 januari 2020! De haakpatronen voor deze crochet along zijn ontworpen door Marjan van Hobbydingen. Elke maand van 2020 publiceerden we het haakpatroon voor een vierkant. Met dit project ga je 12 vierkanten haken en een mooie deken maken! Op deze pagina vind je alle informatie over het haakproject en linkjes naar de websites voor de haakpatronen.

The Year of Squares

In 2020 publiceerden we 12 haakpatronen voor vierkanten. Elke maand werd er een nieuw haakpatroon gedeeld. Alle vierkanten zijn 30x30cm en gemaakt met verschillende haaksteken. Na 12 maanden vormen de vierkanten samen een prachtige deken.

Benodigdheden

Voor de deken gebruik ik Scheepjes Chunky Monkey Mid Grey 1099 (100% premium acryl, 100g/116m, voor haaknaald 5,0mm). Per vierkant wordt er ongeveer 1 bol garen gebruikt. Voor het aan elkaar haken van de deken en het haken van de rand zullen ongeveer 3 bollen nodig zijn. Dat is een totaal van ongeveer 13 tot 15 bollen garen. Gedetailleerde informatie over de hoeveelheid garen staat in elk haakpatroon vermeld. Naast het garen heb je ook een haaknaald, stopnaald, schaar en materialen voor het blocken van de vierkanten nodig,

Een deken haken met The Year of Squares Crochet Along - Hobbydingen.com

De Haakpatronen

Elk haakpatroon werd op de eerste dag van de maand gepubliceerd. Het haakpatroon voor het aan elkaar haken van de vierkanten en de rand van de deken verscheen in december 2020. Alle haakpatronen vind je op Ravelry en LoveCrafts.

Je kunt ook het Year of Squares E-book kopen. Het E-book is 50% goedkoper dan alle losse patronen. Dit E-book bevat alle informatie over het haakproject en gedetailleerde informatie voor elk vierkant. Het haakpatroon voor elk vierkant werd op de eerste dag van elke maand toegevoegd.

Januari

April

Haakpatroon April Vierkant Year of Squares deken crochet along - Hobbydingen.com

Juli

Haakpatroon Juli Vierkant Year of Squares Deken Haken - Hobbydingen.com

Oktober

Haakpatroon Oktober Vierkant van de Year of Squares gehaakte deken crochet along - Hobbydingen.com

Year of Squares Deken

Februari

Mei

Augustus

Crochet Pattern August Square - Year of Squares Blanket Crochet Along - Hobbydingen.com

November

Haakpatroon November Vierkant van de Year of Squares Deken Crochet Along - Hobbydingen.com

Maart

Juni

September

Haakpatroon September Vierkant Year of Squares Deken Crochet Along - Hobbydingen.com

December

Haakpatroon December Vierkant van de Year of Squares Deken crochet along - Hobbydingen.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe haakpatronen.

Deel jouw vierkanten!

Ik kan niet wachten om jullie creaties te zien! Deel jouw foto’s met #hobbydingen en #yearofsquares op social media! Of klik hier om lid te worden van The Year of Squares Facebook groep.

Veel haakplezier!

Marjan