Tech Editing Haakpatronen & Breipatronen

Ben jij een ontwerper die ernaar streeft om de beste versie van jouw haakpatroon of breipatroon te publiceren?

Hoi, ik ben Marjan! De afgelopen jaren ontwierp ik haak- en breipatronen voor Engelse en Nederlandse publicaties, waaronder verschillende websites en tijdschriften. Met mijn ervaring als ontwerpster heb ik geleerd dat het belangrijk is dat een patroon alle essentiële informatie bevat, makkelijk te begrijpen is en vooral leuk om te maken is! Met mijn ervaring als ontwerper en mijn oog voor detail, wil ik beginnende en ervaren ontwerpers helpen om de beste versie van hun haakpatroon of breipatroon te publiceren!

Technical Editing:

Als tech-editor controleer ik jouw Nederlandstalige of Engelstalige haak- of breipatroon. Terwijl ik het patroon doorneem, controleer ik of de geschreven tekst, wiskunde en afmetingen correct zijn. Ook controleer ik op consistentie en indien van toepassing, controleer ik of de schema’s overeenkomen met de geschreven instructies. Nadat ik het patroon heb bekeken, stuur ik je mijn feedback en suggesties.

Extra Services:

De extra services die ik aanbied zijn:
  • Het creëren van haak- of breischema’s, ter verduidelijking van het geschreven patroon.
  • Het creëren van tekeningen voor het eenvoudig weergeven van de afmetingen van het item/kledingstuk.
  • Het ontwikkelen van een stijlgids die je keer op keer kunt gebruiken voor het creëren van een consistente stijl van al jouw patronen.
  • Het vertalen van haak- of breipatronen van het Nederlands naar het Engels (US of UK haakterminologie) of andersom.

Voorbeelden van haakschema's & tekeningen:

Crochet Chart Example 1 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com
Hat Schematic Example 1 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com
Voorbeeld Haakschema Granny Square voor Tech Editing - Hobbydingen.com
Sweater Schematic Example 2 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com

Beschikbaarheid & Prijzen:

Stuur gerust jouw patroon per e-mail om vrijblijvend een schatting te ontvangen. Momenteel vraag ik €25,- per uur voor het technisch editen en het creëren van haakschema’s of tekeningen. Facturen worden verzonden via PayPal. 

Contact:

Je kunt contact opnemen via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@hobbydingen.com.

Dit is wat anderen zeggen: