Tech Editing Haakpatronen

Ben jij een ontwerper die ernaar streeft om de beste versie van jouw haakpatroon te publiceren?

Hoi, ik ben Marjan! De afgelopen 5 jaar ontwierp ik haakpatronen voor Engelse en Nederlandse publicaties, waaronder verschillende websites en tijdschriften. Met mijn ervaring als ontwerpster heb ik geleerd dat het belangrijk is dat een patroon alle essentiële informatie bevat, makkelijk te begrijpen is en vooral leuk om te maken! Met mijn ervaring als ontwerper en mijn oog voor detail, wil ik jou helpen om de beste versie van jouw haakpatroon te publiceren!

Technical Editing:

Als tech-editor controleer ik jouw Nederlandstalige of Engelstalige haakpatroon. Terwijl ik het patroon doorneem, controleer ik of de geschreven tekst, wiskunde en afmetingen correct zijn. Ook controleer ik op consistentie en indien van toepassing, controleer ik of de haakschema’s overeenkomen met de geschreven instructies. Nadat ik het patroon heb bekeken, stuur ik je mijn feedback en suggesties.

Extra Services:

De extra services die ik aanbied zijn:
  • Het creëren van haakschema’s, ter verduidelijking van het geschreven haakpatroon.
  • Het creëren van tekeningen voor het eenvoudig weergeven van de afmetingen van het item/kledingstuk.
  • Het ontwikkelen van een stijlgids die je keer op keer kunt gebruiken voor het creëren van een consistente stijl van alle jouw patronen.
  • Het vertalen van haakpatronen van het Nederlands naar het Engels (US of UK terminologie) of andersom.

Voorbeelden van haakschema's & tekeningen:

Crochet Chart Example 1 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com
Hat Schematic Example 1 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com
Voorbeeld Haakschema Granny Square voor Tech Editing - Hobbydingen.com
Sweater Schematic Example 2 for Crochet Pattern Technical Editing - Hobbydingen.com

Contact:

Je kunt contact opnemen via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@hobbydingen.com.

Welkom!

Ingrid & Marjan - Hobbydingen.com

Wij zijn Ingrid & Marjan en wij houden van haken, breien en creatief bezig zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente blogs