Haakpatronen en Breipatronen

Van inspiratie, naar idee en creatie! Het ontwerpen van haakpatronen en breipatronen is elke keer weer een creatieve uitdaging. Hieronder vind je een overzicht van websites en tijdschriften waarvoor wij haakpatronen ontwerpen en blogs schrijven.

Haakpatronen en Breipatronen - Hobbydingen.com

Aandehaak

Onze prachtige polswarmers op de cover van Aandehaak nr. 12. Eind december 2017 lag het magazine in de winkel met op de voorkant ons ontwerp. Zo gaaf! Naast de polswarmers schreven wij ook de haakpatronen voor de hexagon onderzetters, plantenhanger, stoere keycord en wandhanger. Houdt Aandehaak goed in de gaten, want wie weet vind je binnenkort weer een nieuw haakpatroon van ons in het magazine!

Breiclub

Sinds 2017 schrijven wij haakpatronen en blogs voor Breiclub.nl. Inmiddels hebben wij al aardig wat patronen ontworpen. Een aantal van deze patronen zijn dit mandala kussen, deze doekjes en deze hoes voor een warmwaterkruik. De blogs die Ingrid schreef kun je hier lezen.

Häkeln

Häkeln is een Duits magazine. In Häkeln nr. 15 vind je het haakpatroon voor de hexagon onderzetters en plantenhanger.

Haakpatronen & Breipatronen

Naast het schrijven van patronen en blogs voor andere tijdschriften en blogs ontwerpen wij ook voor Hobbydingen. Op onze blog vind je onze eigen haakpatronen en breipatronen. Deze patronen vind je op LoveCrafts en Ravelry.

Heb je een van onze patronen gebruikt? Deel jouw creatie met #hobbydingen op social media!