Gehaakte Cactus Familie

Cactus Family
Ik mag graag even op Instagram rondneuzen. Fijn ideeën op doen en naar mooi handwerk kijken. Zo kwam er een bericht voorbij van Croochetshop. Een grappig cactus stel met hun kleintje ! Jenn van Croochetshop vroeg: Testers wanted! Ik zag de cactussen en was meteen verkocht. Tuurlijk wil ik tester zijn van zulke leuke en grappige cactussen. Dus ik heb me aangemeld en… een paar dagen later kreeg ik bericht of ik nog interesse had in het testen van het haakpatroon voor de cactus familie. Ja zeker! Dus… zo werd ik tester van de familie cactus.
Ik gebruikte Phildar Coton 4 en mooie aardewerken potjes die ik laatst bij de kringloop vond.Not-a-prick Cactus Crochet - Hobbydingen.comCactus Family Wat een leuk patroon! Het haakte heerlijk weg en zo had ik het gezin binnen een paar dagen compleet. Not-a-prick-Cactus-Crochet-Hobbydingen.com Ik wens jou een creatieve day! Ingrid

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *