Haakpatroon Telefoonhoesje

Haakpatroon Telefoonhoesje - Hobbydingen.com

Bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw telefoonhoesje! Geef mij maar een bolletje garen en een haaknaald, dan ga ik zelf aan de slag en maak ik er één. Ik probeerde verschillende steken uit en kwam uiteindelijk tot het haakpatroon voor dit telefoonhoesje. Met een leuke haaksteek haak je makkelijk een leuk en stevig telefoonhoesje. Het leukste aan dit hoesje vind ik dat het gebreid lijkt. Wil jij ook aan de slag met het haakpatroon? Je vindt het haakpatroon voor dit telefoonhoesje op Ravelry en LoveCrafts.
Haakpatroon Telefoonhoesje - Hobbydingen.com

Het haakpatroon

In het patroon vind je een duidelijke uitleg over hoe je zelf dit telefoonhoesje haakt. Het patroon is zo ontworpen dat je de afmeting van het hoesje makkelijk aan kan passen. Zo haak je een hoesje dat perfect om jouw mobiele telefoon past. Het haakpatroon bestaat uit een geschreven uitleg, foto’s en een haakschema. Per toer staan er een aantal foto’s die de verschillende stappen verduidelijken. Bij toer 1 vind je ook een haakschema. Alles voor een zo duidelijk mogelijk patroon. Een perfect project voor beginnende haaksters en hakers.

Op de hoogte blijven van nieuwe haakpatroon en leuke blogs? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Haakpatroon Telefoonhoesje - Hobbydingen.comGaren

Voor dit project ging ik aan de slag met Yarn and Colors Epic en haaknaald 5.0mm. Vergelijkbare garens zijn bijvoorbeeld Drops Paris en Hobbii Rainbow 8/8. In principe kan dit project ook gehaakt worden met garens van een andere dikte. Afhankelijk van de dikte van het garen krijg je dan kleinere of grotere steken. Dit is mogelijk, omdat het haakpatroon makkelijk aan te passen is naar de afmeting van de telefoon.
Haakpatroon Telefoonhoesje - Hobbydingen.com
We willen onze testers nogmaals bedanken voor het testen van het Nederlandse en Engelse haakpatroon! Ben jij ook geïnteresseerd in het testen van onze haak- en/of breipatronen? Schrijf je dan in via het contactformulier op deze pagina.

Zelf aan de slag met dit haakpatroon? Je vindt het op Ravelry en LoveCrafts.

Ik wens jou een creatieve dag!
Marjan

Deel jouw creatie met #hobbydingen op social media!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *