Yarn and Colors Epic – Garen Review

Garen Review: Yarn and Colors Epic - Hobbydingen.com

Een garen review over Yarn and Colors Epic. Dit garen hebben wij al voor veel verschillende projecten gebruikt en daarom werd het tijd voor het schrijven van een review! In deze blog bespreken we de eigenschappen van het garen, projecten waarvoor het garen geschikt is en geven wij onze mening over het katoenen garen.

Heb jij dit garen al eens geprobeerd?

Yarn and Colors Epic - Garen Review - Hobbydingen.com

Iets meer over het garen

Als eerste iets meer over het garen. Yarn and Colors Epic is gemaakt van 100% katoen en geschikt voor naald 5.0mm. Een bolletje van 50 gram heeft 75 meter. Yarn and Colors Epic is te koop in maar liefst 100 kleuren!

In het kort:

  • Het garen is 100% katoen
  • Geschikt voor naald 5.0mm
  • 100 verschillende kleuren
  • Adviesprijs â‚Ŧ1,50 per bol

Een aantal kleuren die wij erg mooi vinden zijn Petroleum, Glass en Jade Gravel. Met 100 verschillende kleuren valt er volop te combineren 🙂 .

Eigenschappen

Dit katoenen garen is mat, stevig en iets dikker (dit bolletje valt daarmee in de categorie aran weight yarn). Het garen haakt heerlijk en splijt niet zo snel. Een mooi katoenen garen voor de iets grovere projecten.

Yarn and Colors Epic - Garen Review - Hobbydingen.com

Projecten

Wij hebben het garen al gebruikt voor verschillende haakprojecten, zoals een kussen, warmwaterkruik en telefoonhoesje. Met ÊÊn bolletje Yarn and Colors Epic maak je al deze stoere sleutelhanger of probeer eens het gratis haakpatroon voor deze plantenhanger.

Onze mening

★★★★★

Zoals je hierboven al hebt kunnen zien, hebben we het garen al meerdere keren voor verschillende projecten gebruikt. Het garen is van een goede kwaliteit en erg fijn om mee te werken. Ook de prijs per bolletje valt erg mee. Kortom wij zijn grote fan van het garen!

Over welk garen wil jij de volgende keer een review lezen?

Wij wensen jou een creatieve dag!

Ingrid & Marjan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *