Haakpatroon Hoes Warmwaterkruik

Haakpatroon Warmwaterkruik - Hobbydingen.com

Wat is er comfortabeler en gezelliger dan lekker op de bank te kruipen met een heerlijke warme kruik? Voor Breiclub ging ik aan de slag met het thema comfort & cosy. Ik ontwierp het haakpatroon voor de hoes voor de warmwaterkruik. Het haakpatroon vind je vanaf nu op de website van Breiclub. Het patroon zal ook in het Nederlands en Engels beschikbaar zijn op Ravelry en LoveCrafts.
Haakpatroon Warmwaterkruik - Hobbydingen.com
Het was zo gaaf om aan dit haakpatroon te werken! Een iets dikker katoenen garen is perfect voor dit soort projecten. Ik heb verschillende kleuren geprobeerd en kwam uit op deze kleurencombinatie. De kleuren passen perfect bij onze stijl! Uiteindelijk besloot ik drie verschillende kleuren te gebruiken. De eerste kleur die ik gebruikte is van Hobbii Rainbow 8/8, de andere twee kleuren zijn van Yarn and Colors Epic.

Haakpatroon Warmwaterkruik - Hobbydingen.com
Met dit haakpatroon kun je volop met kleur combineren. Haak de hoes in één kleur of combineer meerdere verschillende kleuren. De haaksteken die gebruikt zijn voor de hoes geven dit project een mooie textuur. De omgevouwen rand en houten knopen maken het haakproject helemaal af.Haakpatroon Warmwaterkruik - Hobbydingen.com
Het haakpatroon heeft naast het geschreven patroon ook verschillende haakschema’s. Wil jij zelf met dit haakpatroon voor de hoes voor de warmwaterkruik aan de slag? Ga naar Breiclub, Ravelry of LoveCrafts voor het Nederlandse en Engelse haakpatroon.

 

Met welk project ben jij op dit moment bezig?

 

Ik wens jou een creatieve dag!
Marjan

Deel jouw creatie met #hobbydingen op social media!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *