Review: Creative Letters nr. 13

Review Creative Letters 13 - Hobbydingen.com

Hier is ie dan: de nieuwste Creative Letters! Een magazine met wel 36 handletter projecten. Kleurrijk en vol DIY. Met bekende namen zoals Karin Luttenberg van Paperfuel. Inspiratie vind je volop in dit kleurrijke magazine.

Wat staat er in?

Het blad is ingedeeld in:

  • Basisoefeningen
  • Pas het toe
  • Doen = leren
  • Inspiratie
  • Doe- en oefensheets

Je kunt aan de slag met handletteren, chalkboard, doodle in 1 beweging en leer geometrische dieren (na)tekenen. En.. met de oefensheets kun je direct aan de slag. Er zitten maar liefst 16 oefenvellen in!

Mijn mening

Het blad ziet er uitnodigend uit. Je krijgt zin om direct aan de slag te gaan! Er staan veel handletter methodes in, waarbij je verschillende materialen kunt gebruiken. Zoals handletteren in combinatie met aquarel en ecoline. Mooie nieuwe technieken en duidelijk beschreven. Door middel van foto’s kun je direct goed aan de slag gaan. Kleurpotloden, waterverf en fine liners zijn de meest gebruikte materialen. Bij iedere DIY staat een lijstje met de benodigdheden.

Aan de slag

Ik ging aan de slag met de “schrijf in één beweging techniek”. Erg leuk om te doen en door meer te oefenen een fijne manier van schrijven en handletteren. De tip die ik hier bij geef is: maak hulplijntjes zodat je goed uitkomt. Het oefenpapier schrijft en tekent fijn. Het is mooie kwaliteit.

Zelf ook aan de slag?

In dit magazine vind je veel botanische afbeeldingen en thema’s zoals de herfst. Ik zou zeggen pak je potloden en papier en doe gezellig mee! Creative Letters nr. 13 vind je onder andere op Hobbyou.

Have a creative day!

Ingrid

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *