Prachtige Granny Square Deken

Beautiful granny sqaure blanket- Hobbydingen.com

Beautiful granny sqaure blanket- Hobbydingen.com

Beautiful granny sqaure blanket- Hobbydingen.com

Is het geen snoepje!! Vorige maand, de maand vol gezelligheid en kerstmarkten, liep ik met een vriendin over de gezelligste kerstmarkt in de buurt. Zelfgemaakt en handwerk spreken me erg aan. Ik word er naar toegetrokken, oftewel naar toe gezogen. Bij mensen binnenshuis lagen en hingen mooie handgemaakte producten zoals shawls en dekens. En ja… daar hing deze deken. Ik heb vele rondjes om de uitgestalde tafels gelopen, met mijn ogen op deze beauty gericht. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en moest steeds even aan de deken voelen!

Herkenbaar? Wel of niet meenemen… Mijn gedachten gingen te keer: “Ik kan zelf zo’n deken maken”. “Ik heb nog garen liggen om zelf een deken te maken”… allemaal vragen. Straks is ie weg. Meegenomen door iemand die er ook gek op is! En toen dacht ik: “Ik neem je mee!”. Ik was verliefd op de deken, op de kleuren. Snap je! En ik ben zo blij met deze deken. Ik geniet elke dag van dit mooie exemplaar! Hij is mooi hè?

 

Ik wens jou een creatieve dag!
Ingrid

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *