Gehaakte Tas van Yarn Cake

Rustic Market Bag - Hobbydingen.com

Een tijdje terug zag ik dit mooie garen bij Action. Wow wat een prachtige kleuren! Toen ik de bol zag had ik al ideeën voor projecten in mijn hoofd. Online zocht ik naar een haakpatroon voor een tas. Daar is het garen perfect geschikt voor.

Het patroon begint met een Afrikaanse bloem en daarna volgen de boogjes. Het patroon is duidelijk beschreven en haakt heerlijk weg. Ik heb een aantal toeren extra gehaakt, omdat ik de laatste kleur van de bol graag aan de bovenkant wilde. Met verloopgaren wil je heel erg snel haken, omdat dan de volgende kleur verschijnt. En ja.. het is gelukt. Ik kreeg een mooi randje aan de bovenkant. Ik ben zo blij met deze tas! Hij is prachtig van kleur en formaat.


Ik wens je een creatieve dag!

Ingrid

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *