Garen Review: Specials Colorsplash Cake

Yarn Review Made By Me Specials Colorsplash Cake - Hobbydingen.com

Deze garen review gaat over de Made By Me Specials Colorsplash Cake van Action. In deze review hebben we het over het garen, wat wij van het garen vinden en een aantal projecten waarbij je dit garen kunt gebruiken.

Over het garen

Made By Me Specials Colorsplash Cake is een garen gemaakt van 100% katoen. Momenteel verkrijgbaar voor €2,99 per stuk in 4 verschillende kleurencombinaties met per bol 306 meter en 142 gram. De aanbevolen naaldgrootte bij dit garen is 4-4,5mm. Het garen voelt stevig aan en niet erg zacht. Waarschijnlijk is dit garen minder geschikt voor een sjaal of omslagdoek. Tijdens het haken werkt het beste om de draad niet te ver uit de bol te trekken, want dat kan de draad omkrullen.

Kleuren

Deze cake heeft 5 verschillende kleuren. Van licht oranje in het midden tot licht roze aan de buitenkant van de cake. Naast deze kleurencombinatie zijn er nog 3 variaties te koop. Het leuke aan ‘yarn cakes’ is dat je zelf de volgorde van de kleuren bepaalt door aan de binnen- of buitenkant van de cake te beginnen.

Yarn Review Made By Me Specials Colorsplash Cake - Hobbydingen.com

Projecten waarvoor dit garen gebruikt kan worden

Dit garen is een stevig katoenen garen dat waarschijnlijk erg geschikt is voor een tas. Andere ideeën zijn onderzetters en een mandala. Wij gebruikten het patroon voor de Rustic Market Bag voor het haken met deze cake.

Wij vinden het leuk om nieuwe garens uit te proberen! De kleuren van dit garen zijn erg mooi. Echter is het garen meer geschikt voor het haken van tassen en decoraties. Heb jij dit garen al uitgeprobeerd?

 

Wij wensen jou een creatieve dag!

Ingrid & Marjan

Share this post

2 reacties op “Garen Review: Specials Colorsplash Cake”

  1. Dat is grappig. Ik heb deze bol ook gekocht, samen met 2 bollen in rainbow kleuren en een paar bollen in roze. Met derainbow en effen garen haak ikeenmandalatas. Was begonnen met een jurkje voor mijn dochtertje, maar wat je zegt, daarishet garen te stug voor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *