Haakpatroon: Flower Fields Shawl

Crochet Pattern: The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Een kleurrijk haakproject: The Flower Fields Omslagdoek. Deze omslagdoek is gemaakt met 6 verschillende kleuren en 6 verschillende stekencombinaties, op deze manier werd een prachtige en grote omslagdoek gemaakt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn andere kleuren dan die ik normaal gebruik voor mijn haaksels. Deze kleuren zijn op een bijzondere manier samen gekomen. Ik opende een zak met katoenen garen en deze kleuren vielen uit de zak op tafel in de perfecte kleurencombi! 🙂 Ik wist dat ik iets met die kleuren moest maken. Zonder een idee van hoe de omslagdoek eruit moest komen te zien ben ik aan het haken geslagen. En zie hier het prachtige resultaat!! The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Crochet Pattern: The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Crochet Pattern: The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Crochet Pattern: The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Crochet Pattern: The Flower Fields Shawl - Hobbydingen.com

Jij kan deze omslagdoek zelf maken, het haakpatroon vind je op: Ravelry en LoveCrafts

 

Ik wens jou een creatieve dag!

Marjan


Deel jouw creatie met #hobbydingen op social media!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *