Nieuwe Haakpatronen voor Doekjes – Earth Day 2021

Crochet Patterns Washcloths Eart Day 2021 - Hobbydingen.com

Voor Earth Day 2021 ontwierp ik twee nieuwe haakpatronen voor doekjes. Doekjes zijn zo leuk om te maken! Het zijn snelle tussendoor projecten die perfect zijn voor het uitproberen van nieuwe haaksteken. Doekjes kun je het hele jaar door maken en maak je met maar een paar bolletjes garen. Bekijk de haakpatronen voor de doekjes op LoveCrafts of Ravelry.

Sunshine Doekje

Het eerste haakpatroon voor Earth Day 2021 is een kleurrijke! Het is het Sunshine Doekje, een leuk doekje gemaakt met vier verschillende kleuren katoen. Het haakpatroon voor het Sunshine Doekje vind je op LoveCrafts en Ravelry. Met welke kleuren zou jij dit doekje maken?

Earth Doekje

Gebruik eenvoudige haaksteken, twee kleuren katoen en maak het Earth Doekje. Het Earth Doekje is het tweede patroon dat gepubliceerd is voor Earth Day 2021. Het haakpatroon is perfect voor beginners! Het haakpatroon voor het Earth Doekje vind je op LoveCrafts en Ravelry.

Koop de haakpatronen

Beide haakpatronen vind je op LoveCrafts en Ravelry. Wil je korting op beide haakpatronen? Bekijk dan het e-book op Ravelry, daarin vind je beide haakpatronen.

Maak jij graag doekjes?

Ik wens jou een creatieve dag!

Marjan

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *