Nieuw Tunisch Haakpatroon: Colors of Autumn Polswarmers

Tunisch Haakpatroon Colors of Autumn Polswarmers - Hobbydingen.com

Het mag dan nog zomer zijn, maar het is niet te vroeg om alvast te beginnen aan een herfstproject. Deze leuke, gehaakte polswarmers zijn perfect als klein project tijdens de zomer en als voorbereiding op de herfst! Het tunische haakpatroon voor de Colors of Autumn Polswarmers vind je nu op LoveCrafts en Ravelry.

Tunisch Haakpatroon Colors of Autumn Polswarmers - Hobbydingen.com

Tunisch Haakpatroon Colors of Autumn Polswarmers - Hobbydingen.com

Malabrigo Caprino

Het ontwerp van de polswarmers is geïnspireerd door de mooie en warme herfstkleuren van Malabrigo Caprino Carnival. Het garen bestaat uit 80% merino en 20% cashmere. Het is een luxe garen dat een speciale zachtheid geeft aan accessoires en kleding. De prachtige kleuren van dit garen geven mij een herfstgevoel.

Malabrigo Caprino Carnival - Hobbydingen.com

Malabrigo Caprino Tunisch Haakpatroon Polswarmers - Hobbydingen.com

Een gebreide look creëren met tunische haaksteken

Ik geef mijn gehaakte items graag een gebreide look. Met een combinatie van verschillende tunische haaksteken lukt dit perfect! De eenvoudige tunische haaksteken laten het garen zijn werk doen, waardoor deze prachtige polswarmers met een gebreide look ontstaan.

Tunisch Haakpatroon Polswarmers Colors of Autumn - Hobbydingen.com

Wil je zelf aan de slag met dit leuke project voor de herfst?

Het tunsiche haakpatroon voor de Colors of Autumn Polswarmers is geschreven voor drie verschillende maten (voor tieners en volwassenen) en biedt de mogelijkheid om jouw eigen maat te bereken. Met behulp van jouw persoonlijke afmetingen en een spreadsheet wordt het patroon speciaal voor jouw maat berekend. Het haakpatroon vind je op LoveCrafts en Ravelry.

 

Ik wens jou een creatieve dag!

Marjan

Deel jouw creatie met #hobbydingen op sociale media!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *