Nieuwe Crochet Along: Year of Squares

Deken haken met Year of Squares Crochet Along 2020 - Hobbydingen.com

Wil jij meedoen aan een nieuw haakproject? The Year of Squares Crochet Along begint op 1 januari 2020! De haakpatronen voor deze crochet along zijn ontworpen door Marjan van Hobbydingen. Elke maand van 2020 zullen we het haakpatroon voor een vierkant publiceren. Met dit project ga je 12 vierkanten haken en een mooie deken maken! In deze blog meer informatie over de crochet along.

Deken haken met Year of Squares Crochet Along 2020 - Hobbydingen.com

The Year of Squares

In 2020 zullen we 12 haakpatronen voor vierkanten publiceren. Elke maand wordt er een nieuw haakpatroon gedeeld. Na 12 maanden vormen deze vierkanten samen een prachtige deken.

 

Het garen

Voor een deken gebruik ik Scheepjes Chunky Monkey Mid Grey (100% premium acryl, 100g/116m, voor haaknaald 5.0mm). Dit garen is heerlijk zacht en gemaakt van 100% acryl. Perfect voor een mooie deken! Ik maak de deken in 1 kleur, maar je kunt natuurlijk ook voor elk vierkant een andere kleur gebruiken. 🙂

Een deken haken met The Year of Squares Crochet Along - Hobbydingen.com

De haakpatronen

Elke eerste dag van de maand zal er een nieuw haakpatroon gepubliceerd worden. Het eerste haakpatroon zal op 1 januari 2020 verschijnen. Het haakpatroon voor het aan elkaar haken van de vierkanten en de rand van de deken zal verschijnen op 31 december 2020. Alle haakpatronen zullen te vinden zijn op Ravelry.

Het haakpatroon voor elk vierkant zal de eerste 48 uur gratis zijn. Ook kun je het Year of Squares E-book aanschaffen. Het E-book is 50% goedkoper dan alle losse patronen samen. Ga naar de speciale Year of Squares pagina om meer te lezen over dit project en de haakpatronen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van The Year of Squares en de haakpatronen.

 

Ga jij ook meedoen aan deze crochet along? Klik hier om lid te worden van The Year of Squares Facebook groep.

Ik wens je alvast veel haakplezier!

Marjan


Deel jouw creatie met #hobbydingen en #yearofsquares op social media!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *