Mez11: Interview + Give away!!

Mez11: Interview + Give Away!! - Hobbydingen.com

Vandaag hebben we een interview met Joyce van Mez11 en een give away!! Joyce maakt leren labels in allerlei kleuren en afmetingen en wij mogen een leuk pakketje weggeven. 🙂 Wij gingen aan de slag met de gehaakte onderzetters. Ingrid maakte deze gave onderzetters in prachtige kleurtjes. De labels maken het helemaal af! Lees snel verder voor het interview met Mez11 en hoe je mee kunt doen… met deze geweldige winactie. Mez11: Interview + Give Away!! - Hobbydingen.com

Mez11: Interview + Give Away!! - Hobbydingen.com

Interview

Wie ben je?

Ik ben Joyce van de Kerkhof beter bekend via www.mez11.nl en de leren labels.

Waar woon je?

Ik ben Geboren en Getogen (met een Grote zachte G) in het Brabantse land. Hier Geniet ik van iedere mooie dag. Samen met mijn man en zoontje van 6 jaar.

Waar komt je passie vandaan?

Ik kan wel zeggen dat het al was bepaald voordat ik hier op de wereld werd gezet; De creativiteit zit bij mij in de genen. Mijn oma haakte tafelkleden, duizenden onderzetters, pannenlappen, complete gordijnen en breide sokken, truien en vesten bij het leven. Daarnaast wist ze het hele gezin aan te kleden met kleding dat onder haar naaimachine vandaan kwam. Mijn vader en moeder zijn ook dagelijks creatief. Mijn moeder met haken, breien, (poppen)kleien, (stenen)schilderen en tekenen. En mijn vader met hout, metaal en elektro. Als kind was ik al aan het ‘spelen’ met kleur, papier (origami, pergamano, filigraan) en klei. Op de basisschool vond ik het een groot compliment als IK uit de klas werd gehaald, om kinderen én juffen uit de lagere groepen te ondersteunen met creatieve onderdelen. Een jaar of 4 geleden heb ik mijn ‘oude’ hobbies vervangen door textiel, wol en leer.

Wat voor werk doe je?

Ik heb 15 jaar als managementassistente gewerkt bij een accountantskantoor. Ik heb daar altijd met veel plezier en lieve collega’s gewerkt. Maar ik merk de laatste tijd dat het werk op kantoor mijn creativiteit steeds meer en meer in de weg ging staan. Dat wil ik niet meer en daarom probeer ik vanaf nu voor mez11 uit te zoeken waar mijn hart ligt. Ik denk dat ik niet ver hoef te zoeken… 😉

Wanneer ben je begonnen?

Ik begon met het maken van spullen voor mijn zoontje. Toen ik de vraag kreeg waar zijn leuke sjaal vandaan kwam, van welk merk het was, riep ik luidkeels: deze is van mezelf! En zo werd de naam Mez11 ‘geboren’. Al gauw werd de naaimachine vervangen door de haaknaald en kwamen daar de eerste mutsen en sjaals vandaan.

Wat zou je nog willen doen/maken?

Ik wil nog een opleiding Grafische Vormgeving o.i.d. gaan volgen. Sinds ik mijn leren labels ook kan branden vind ik het ontwerpen van een leren label –  iets custom made maken – het leukste dat er is.

Ik kan hier helemaal in los gaan en ik heb dan nog maar één ding voor ogen: Een label ontwerpen dat perfect bij een project of persoon past. Als dat lukt geeft dan zo’n giga kick!

 

Give Away!

Wij mogen een leuk pakketje weggeven! Met daarin hele gave labels om je haakwerk of breiwerk op te pimpen 🙂

Het pakketje bevat:

  • 1x BIGLABEL: handmade with love
  • 4x label van 1,5 x 6,0 cm – tekst gebrand
  • 4x label t.b.v. zelf te haken onderzetters.

Mez11: Interview + Give Away!! - Hobbydingen.com

Hoe doe je mee?

Laat een leuke reactie achter onder dit bericht. Dan maken wij as. woensdag de winnaar bekend.

Wie weet win jij deze gave labels  😉 van Mez11!!

 

Fijne dag!

Ingrid & Marjan

 

PS. Wil je extra kans maken? Laat dan een reactie achter onder de foto op onze Facebookpagina!

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

26 thoughts on “Mez11: Interview + Give away!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Ingrid & Marjan - Hobbydingen.com

Wij zijn Ingrid & Marjan en wij houden van haken, breien en creatief bezig zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente blogs