Kreadoe 2017!

Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Zaterdag was het zover! Wij gingen naar de Kreadoe in de Jaarbeurs in Utrecht 🙂 Hét event met de laatste DIY trends!Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Bij binnenkomst hebben we het bonnenboekje en de plattegrond meegenomen. We hebben er echter geen gebruik van gemaakt. We laten ons dan ook graag verrassen! We kwamen precies op tijd voor de opname van Koffie en Wol: Saskia Laan interviewde Claire Boeter. Wat leuk om dit “live” te mogen aanschouwen. Later wandelen we Claire Boeter haar “studio” binnen. Ze heeft net een nieuw boek uitgebracht: “Byclaire Fashion”. De projecten kon je bekijken, aanraken en je mocht ze zelfs even passen. Erg leuk!

Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Kreadoe 2017! - Hobbydingen.com

Wendy van Delden zat bij de Scheepjes stand; ze heeft net een boek geschreven: “The Spring Collection”. Dit boek verschijnt in Januari 2018. Je kon enkele projecten uit haar boek bezichtigen. De vesten vond ik erg mooi! Je wordt erg door het enthousiasme van de ontwerpers geïnspireerd! We namen nog even een kijkje bij Karin Joan, zij gaf een kleine demonstratie. We zijn aangestoken door handletteren en namen een boek en stiften mee. Ook zagen we Den Dennis, Bobbi Eden, Tessa van Riet-Ernst, A La Sascha en de CraftKitchen stand.Kreadoe 2017! - Hobbydingen.comWij hebben weer veel inspiratie op gedaan! En natuurlijk een paar mooie bollen garen gekocht 😉 voor een aantal nieuwe projecten.

Ben jij al eens naar de Kreadoe geweest?

 

Fijne dag!

Ingrid & Marjan

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Ingrid & Marjan - Hobbydingen.com

Wij zijn Ingrid & Marjan en wij houden van haken, breien en creatief bezig zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente blogs