Autumn is Coming…

Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.com

Wat vliegt de tijd. Zijn we alweer halverwege september. En dat voel je. Gelukkig hebben we mooie zonnige dagen, maar ’s avonds koelt het snel af. Ook ’s ochtends is het fris. De herfst komt er aan. De herfst zit in de lucht.

Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.com

Overal om je heen zie blaadjes liggen. Dit komt ook door de extreme droogte die we gehad hebben. De zomer en de vakantie liggen alweer een paar weken achter ons. In de vakantie was ik ook al een beetje met de herfst bezig…. Ik nam wit en rood garen mee naar Denemarken; de kleuren van de vlag 😉 En van een mooi en lief patroon van dit paddenstoeltje!

Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.com Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.com Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.comZo leuk om te maken. Ze heet: Amanita the Mushroom het patroon is van Sanda J. Dobrosavljev Pepika handcrafted. Het patroon is goed beschreven en ter ondersteuning zijn er nog foto’s bij geplaatst. Het is een echte aanrader! En wie wil nu niet zo’n mooi wezentje bij de herfst tafel 😉 …

Autumn is coming... Amigurumi Mushroom Amanita - Hobbydingen.com

 

Haak jij ook al voor de herfst?

 

Ik wens jou een creatieve dag!

Ingrid

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *