Mijn Kleurrijke Tunische Gehaakte Deken…

Colorful Tunisian Crochet Blanket - Hobbydingen.com

Toen ik het boek ‘Tunisch Haken Compleet’ bekeek werd ik direct enthousiast over de patronen die erin staan! Ik wilde gelijk beginnen met alle projecten, waaronder de leuke etuitjes, die hele mooie deken of toch dat prachtige kussen.Colorful Tunisian Crochet Blanket - Hobbydingen.com

Helaas kon ik niet direct beginnen, omdat wij de langere tunische haaknaalden nog niet hadden. Deze heb ik direct besteld, zodat ik kon beginnen met haken. Ik ben met de deken begonnen met garen dat we nog hadden liggen, Stylecraft special DK en Scheepjes ColourCrafter. Het is zo leuk om te doen en ik leer allemaal nieuwe steken! πŸ™‚ Ik kan niet wachten om de deken af te maken en met de andere projecten te beginnen.

Colorful Tunisian Crochet Blanket - Hobbydingen.com

Colorful Tunisian Crochet Blanket - Hobbydingen.com

De kleuren van deze deken zijn best heel erg kleurrijk en gek! Maar ik kan niet wachten tot hij af is.

Colorful Tunisian Crochet Blanket - Hobbydingen.com

Ben je ook nieuwsgierig naar het boek?Β Het boek is onder andere te koop op bol.com:

 

 

Ik wens jou een creatieve dag!

Marjan

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welkom!

Ingrid & Marjan - Hobbydingen.com

Wij zijn Ingrid & Marjan en wij houden van haken, breien en creatief bezig zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente blogs